Car Care

Monello

 

Monello car care producten worden bedacht en ontwikkeld door échte enthousiastelingen. Zij hebben een passie voor de branche en willen producten leveren die de hoogste kwaliteit bieden en boven het maaiveld uitsteken. Monello producten worden uit liefhebberij bedacht en geproduceerd en dat zie je terug in de producten. Hun gamma is bewust compact en overzichtelijk. Alle producten worden ontwikkeld vanuit het oogpunt van de kritische detailer, zijn makkelijk en doeltreffend in gebruik en geven een ‘better than showroomshine’ resultaat. De producten zijn geschikt voor alle oppervlakken, inclusief matte lakken en car wraps.

 

De polijstproducten werken effectief en lakbesparend. In plaats van het verbergen van swirls, microkrasjes en hologrammen, halen ze deze daadwerkelijk weg. Zelfs op de hedendaagse harde en keramische lakken.

 

De eersteklas microvezelproducten zijn zachter dan zacht en werken krasvrij.

 

Laat je verrassen door de producten van Monello!

Wij staan u graag persoonlijk bij met een woordje uitleg en Tips en Tricks!

Arcering - Visgraatfolie

Monello Lavare Shampoo 250ml

 

PH-neutrale shampoo voor het veilig reinigen van voertuigen. Geschikt voor alle oppervlakken, inclusief matte lakken en car wraps.

Veilig voor elke wax of sealant. Sluit vuil effectief in en werkt residuvrij.

Mengverhouding: 16 ml shampoo per 10 liter water.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Lavare Shampoo 500ml

 

PH-neutrale shampoo voor het veilig reinigen van voertuigen. Geschikt voor alle oppervlakken, inclusief matte lakken en car wraps.

Veilig voor elke wax of sealant. Sluit vuil effectief in en werkt residuvrij.

Uitgerust met een 2ml doseerpomp. Mengverhouding: 16 ml shampoo per 10 liter water.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Artico Magico Snow Foam 5000ml

 

pH-neutrale snow foam voor het veilig voorwassen van voertuigen.

Geschikt voor alle oppervlakken, inclusief matte lakken en car wraps. Veilig voor elke wax of sealant.

Geeft een dikke schuimlaag en weekt vuil veilig voor en los zonder uw voertuig aan te hoeven raken.

Werkt het best met een foamlans en een hogedrukreiniger

Arcering - Visgraatfolie

Monello Wash Mitt

 

Deze zachte wash-mitt van eersteklas microvezel (met een dichtheid van maar liefst 500gram/m2) neemt makkelijk water op. Dankzij de diepe en zachte vezel wordt vuil veilig van het (lak)oppervlak verwijderd.

Machine wasbaar. Max. 800 toeren centrifugeren. Niet in de droger!

Arcering - Visgraatfolie

Monello Senza Acqua Droogdoek 70cm x 80cm

 

Deze dikke en zachte microvezeldroogdoek is speciaal ontwikkeld om je auto in één keer te kunnen drogen. Met maar liefst 600gram/m2 en een afmeting van 70cm x 80cm kan deze doek maar liefst 2,5 kilo aan water opnemen.

Machine wasbaar.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Perfetto Detailer Spray 500ml

 

Veelzijdige en pH-neutrale detailer spray voor het verwijderen van watervlekken, zeemstrepen, stof, vingerafdrukken, vegen en meer. Ook geschikt als milde glas- en interieurreiniger.

Veilig voor elke wax of sealant. Uitstekend geschikt als glijmiddel voor klei.  Werkt ook goed als hulp bij het drogen!

Gebruik Perfetto samen met een schone microvezeldoek. Perfetto bevat geen oplosmiddelen.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Non-Ferro Velgenreiniger 500ml of 1000ml

 

Monello Non Ferro is een pH-neutrale reiniger voor het veilig en effectief verwijderen van remstof en vliegroest. Geschikt voor alle oppervlakken, inclusief matte lakken en car wraps.

Non-Ferro kleurt paars als het in aanraking komt met ijzeroxide. Het oppervlak gelijkmatig inspuiten, een paar minuten in laten werken en grondig afspoelen. Gebruik bij hardnekkige vervuiling een borstel, spons of washandschoen.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Acquafobia 500ml of 1000ml

 

Acquafobia is een spray coating die je wel heel makkelijk aanbrengt. Opsprayen na het wassen en afspoelen (afdrogen niet nodig) en daarna met een harde waterstraal of je hogedrukreiniger afspuiten. Het resultaat: sterke waterafstotendheid! Acquafobia geeft tot 3 maanden bescherming. Niet alleen voor je lakwerk, maar voor alle harde exterieur oppervlakken. Het is niet alleen sterk waterafstotend, het zorgt er ook voor dat je auto langer schoon blijft.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Peluche Verde Microvezeldoek 45cm x 45cm

 

Deze groene zachte doek van 45cm x 45cm heeft een dichtheid van 350 gram p/m2 en is uitermate geschikt voor het afnemen van polijstmiddel, glaze en wax. Ook goed te gebruiken voor detailers en glass cleaners.

Afgewerkt met een zachte en krasvrije satijnen rand.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Dolce Verde Klei 150 gram +100 gram GRATIS

 

Deze zachte klei is makkelijk modelleerbaar, blijft goed aan je hand plakken en is te gebruiken in een temperatuurrange van 5 tot 35 graden. Goed lokaal te gebruiken voor het verwijderen van plaatselijke vervuiling, maar ook uitstekend inzetbaar bij de volledige detailbeurt.

Deze klei wordt geleverd in een mooi, ruim kunststof doosje om je klei goed te bewaren.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Raffini Veloce Polish 250ml

 

Raffini Veloce is een supersnelle, maar toch milde compound die uitermate efficiënt lakimperfecties te lijf gaat. Nog steeds te gebruiken met een Dual Action machine, rotary of zelfs met de hand, maar dan met minder stof en een nog betere afwerking.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Raffini Mezzo Polish 250ml

 

Micro polish geschikt voor de behandeling van verweerde lakken, lichte krassen en waskrassen. Werkt uitzonderlijk snel en effectief. Geschikt voor elke lak, ook de hedendaagse krasvaste en keramische lakken. Bevat geen 'fillers'. Nabehandelen met Raffini Finale. Te verwerken met de hand, dual action of roterende polijstmachine.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Raffini Finale Polish 250ml

 

Nano Finishing Polish verwijdert hologrammen en lichte waskrassen en geeft een indrukwekkende wetlook. Bevat cleaners. Geschikt voor elke lak, ook de hedendaagse krasvaste en keramische lakken. Nabehandelen met glaze, sealant en/of wax. Te verwerken met de hand, dual action of roterende polijstmachine.

Arcering - Visgraatfolie

Monello White Hand Polishing Applicator

 

Deze, veelzijdige, handpad is geschikt voor lichte (finishing) polish en bijvoorbeeld pre-wax cleaners en zelfs cleaner waxen! De pad is stevig genoeg om lak te polishen en te reinigen. Ook geschikt voor nabehandeling.

De pads zijn gemaakt van antistatisch schuim en zijn wasbaar in de wasmachine!

Arcering - Visgraatfolie

Monello Wheel Woolie Small 250ml

 

Wheel Woolies reinigen velgen in alle soorten en maten en houden je handen schoon! Deze kleinste Wheel Woolie is 30cm lang met een wollen kop van met een diameter van 5,5cm en is geknipt voor kleine kieren, grilles en spaakwielen. Diameter van de steel is 10mm.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Wheel Woolie Medium

 

Wheel Woolies reinigen velgen in alle soorten en maten en houden je handen schoon! Deze medium Wheel Woolie is ruim 48 cm. lang met een wollen kop met een diameter van ca. 6 cm. Deze Wheel Woolie is ideaal voor kleinere velgenopeningen, luchtdiffusers, deursponningen etc. Diameter van de steel is 13mm.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Wheel Woolie Large

 

Wheel Woolies reinigen velgen in alle soorten en maten en houden je handen schoon! Deze langste Wheel Woolie is 48 cm. lang en heeft een wollen kop met een diameter van ca. 7,5 cm. Gebruik deze Wheel Woolie om diep in velgen te komen. Diameter van de steel is 13mm.

Samengestelde sets

Arcering - Visgraatfolie

Monello Dolce Verde Klei set

 

Met de Monello Dolce Verde Klei Set kun je meteen en voordelig aan de slag! Deze kit bevat:

1x Dolce Verde klei 150 gram + 100 gram GRATIS in handig opbergdoosje;

1x Perfetto Spray 500ml om de klei over het oppervlak te laten glijden;

1x Peluche Verde microvezeldoek om de spray veilig af te nemen.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Basic Wash Kit

 

Met de Monello Basic Wash Kit kun je meteen en voordelig aan de slag! Deze kit bevat:

1x Lavare Shampoo 250ml;

1x Wash Mitt voor het wassen van het lakwerk;

1x Senza Acqua Droogdoek voor het drogen van het lakwerk.

Arcering - Visgraatfolie

Monello Starterskit

 

Met deze startersset heb je direct alles in huis om je auto goed te onderhouden. Deze kit bevat:

1x Lavare Shampoo 250ml; 1x Wash Mitt voor het wassen van het lakwerk; 1x Senza Acqua Droogdoek voor het drogen van het lakwerk; 1x Non-Ferro Iron Remover voor het reinigen van de velgen; 1x Perfetto Detailerspray voor het verwijderen van de laatste druppels en zeemstrepen; 1x Peluche Verde microvezeldoek om de spray veilig af te nemen.

Contact

 

info@intertechniek.be

+32(0)477 45 21 12

+32(0)475 45 23 33

 

Dikberd 34 / 1B - 2200 Herentals

© Copyright 2020 Intertechniek International BV

Social media

Facebook Instagram