Car wrap

Wat is het?

 

Car wrap is een techniek waarmee de wagen wordt gekleefd - of "ingepakt" - met een zelfklevende folie.

Hierdoor kunt u uw wagen personaliseren en wanneer gewenst de folie weer verwijderen zonder enige schade. De perfecte manier om u creatief uit te leven zonder de waarde van uw voertuig te verminderen.

Er zijn vele mogelijkheden in car wrapping van glanzend, satijn tot mat en zelfs folie met structuur zoals leder, brushed aluminum en carbon.

 

Levensduur

 

De gemiddelde levensduur van een car wrap bedraagt ca. 5 jaar. Om deze te kunnen garanderen werken wij enkel met merken zoals 3M.

Deze folie werd uitvoerig getest om de verschillende weersomstandigheden te kunnen weerstaan. Indien de folie binnen de 5 jaar verwijderd verwijderd wordt laat dit zelfs geen, of bijna geen, lijmresten na.

 

De wagen met de hand wassen, met een PH-neutrale shampoo, verlengt de levensduur en laat de car wrap er altijd op z'n best uitzien.

 

Info

 

Wij vragen steeds de wagen netjes en leeg af te leveren.

De wagen wordt eerst grondig gewassen om vuil van uw verplaatsing te verwijderen en compleet ontvet om eventuele wax ed. te verwijderen.

Hierna wordt de wagen gekleefd met de folie van uw keuze. Dit wordt gedaan in een verwarmde ruimte.

Indien nodig worden spiegels, deurgrepen, e.d verwijderd voor een net resultaat.

Een car wrap neemt gemiddeld 2 a 3 dagen in beslag, naargelang de grootte of complexiteit van de wagen.

 

3M Preferred Car Wrapper

 

Met trots mogen wij melden dat wij gecertificeerd zijn als 3M Preferred Car Wrapper! Hierdoor ben je verzekerd van de kwaliteit van de 3M materialen en zorgvuldige montage. Wij horen tot de eerste partijen die geïnformeerd worden over nieuwe productlanceringen  en nieuwigheden in de markt. Hierdoor is jouw wagen steeds perfect gewrapt volgens de laatste trends.

 

Hieronder een kleine greep uit onze realisaties.

Contacteer ons

 

Intertechniek BV

Dikberd 34 Unit 1B

2200 Herentals - Belgïe

T: +32(0)477 45 21 12

M: info@intertechniek.be

Car wrap