Nieuws

27 juli 2017 Nu bij ons verkrijgbaar: Car care producten van Monello!

 

Monello car care producten worden bedacht en ontwikkeld door échte enthousiastelingen. Zij hebben een passie voor de branche en willen producten leveren die de hoogste kwaliteit bieden en boven het maaiveld uitsteken.

 

Monello producten worden uit liefhebberij bedacht en geproduceerd en dat zie je terug in de producten.

17 mei 2017 3M heeft onlangs onze kwaliteiten komen controleren en met trots mogen wij melden dat wij geselecteerd zijn als 3M Preferred Car Wrapper!

 

Voor 3M is kwaliteit enorm belangrijk: dit is terug te vinden in hun constante innovatie en lanceringen van nieuwe producten. Naast deze kwalitatieve producten is het ook van belang om deze perfect toe te passen.

 

Vanuit deze gedachte heeft 3M een netwerk van de beste carwrappers opgezet: hier ben je verzekerd van de kwaliteit van 3M materialen en van een specialist die door 3M getoetst is op zijn vaardigheden.

 

De Preferred Car Wrapper is bekwaam om te werken met 3M producten en zijn de eerste die geïnformeerd worden over productlanceringen en nieuwigheden in de markt: jou auto is dus altijd perfect gewrapt volgens de laatste trends!

3 november 2016 Wij zijn nu ook verdeler van nummerplaathouders voor bromfietsen en elektrische fietsen zoals E-Bikes en Speed Pedelecs. Deze  nummerplaathouders zijn geschikt voor het nieuwe formaat van 10 cm x 12cm.

Contact

 

info@intertechniek.be

+32(0)477 45 21 12

+32(0)475 45 23 33

 

Dikberd 34 / 1B - 2200 Herentals

© Copyright 2020 Intertechniek International BV

Social media

Facebook Instagram