One-way-vision

Wat is het?

 

One-way-vision, ook wel ContraVision genoemd, is een geperforeerde doorkijkfolie geschikt voor het maken van schitterende graphics op glazen oppervlakken zonder zichtverlies. Doordat de one-way-vision folie zorgt voor een eenzijdige doorkijk, is deze ideaal voor toepassingen waar wel naar buiten, maar niet naar binnen gekeken kan worden. Deze raamfolie wordt gebruikt voor voertuigen zoals wagens, bestelwagens en bussen.

Ook voor gebouwen zoals etalages en kantoren is deze folie perfect toe te passen. Kantoorpersoneel kan bijvoorbeeld wel naar buiten kijken, terwijl privacy behouden kan blijven. Op voertuigen kan geadverteerd worden zonder dat dit ten koste gaat van het gebruiksgemak van de bestuurder of passagiers.

 

Hoe werkt het?

 

De folie wordt geprint met het gewenste ontwerp door onze full colour printer en daarna gelamineerd. De laminaat beschermt de folie tegen vuil, krassen en vervagen van de print. Door het unieke systeem is de print enkel zichtbaar van buiten naar binnen toe en blijft het zicht naar buiten behouden.

 

Hieronder een kleine greep uit onze realisaties.

Contacteer ons

 

Intertechniek BV

Dikberd 34 Unit 1B

2200 Herentals - Belgïe

T: +32(0)477 45 21 12

M: info@intertechniek.be

One-way-vision