Reclameborden

Kanaalplaat

 

Kanaalplaten worden vaak gebruikt als reclame borden door makelaars of winkels. Kanaalplaat bestaat uit kleine kanalen. Dit zorgt ervoor dat de kanaal richting goed vervormbaar is maar tegen de richting in zeer stijf is. Het materiaal is erg licht en bruikbaar zowel voor binnen- als buitengebruik. Kanaalplaat is de meest betaalbare vorm van reclamepanelen en zeer geschikt als werfborden of bewegwijzering.

 

Vikupor Foamalux

 

Vikupor Foamalux is een PVC schuimplaat en een betrouwbare allround reclameplaat voor zowel binnen- als buitengebruik. De plaat is sterk en tegelijk licht van gewicht. Deze staat garant voor een gewichtsbesparing van maar liefst 50% ten opzichte van haar massieve tegenhangers. Vikupor Foamalux is verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren naargelang de toepassing.

 

Dibond Alupanel

 

Dibond Alupanel bestaat uit een composietpaneel dat is gemaakt van twee aluminiumcomposieten bladen van 0,3 mm met een polyethyleenkern.

Alupanel is een UV- en weerbestendig product dat daardoor zowel geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik en wordt vaak gemonteerd als vlakke plaat of cassette. De platen zijn licht van gewicht, schokbestendigheid en hebben een hoge stijfheid.

Dibond Alupanel is verkrijgbaar in verschillende diktes en kleuren naargelang de toepassing.

 

Voor meer informatie kan u ons steeds vrijblijvend contacteren.

Vraag uw offerte

Contact

 

info@intertechniek.be

+32(0)477 45 21 12

+32(0)475 45 23 33

 

Dikberd 34 / 1B - 2200 Herentals

© Copyright 2020 Intertechniek International BV

Social media

Facebook Instagram